Lyckorus

Vaknade lite före sju i morse, och var lycklig i varje cell. Solsken, nysnö och skallen full av litteraturdagstankar. Vad gör det att man ser varje liten prick på otvättade fönster? Vad gör det att det är måndag och arbetet väntar i högar på skrivbordet? Världen är befolkad av kloka människor i dag, och jag känner mej som en av dem!

Kommentarer
Postat av: Lise-Lott

Absolut Carina, man har fått sig till livs kloka ord och nu knyter vi ihop säcken, funderar och utvärderar samtidigt som man inte riktigt vill släppa taget ännu. Man låter karamellen finnas kvar som smak ett tag till. Ändå så finns det många som skulle behövt få höra, som borde få sig en tankeställare men som INTE går på bibliotek.Synd.

2010-03-22 @ 16:00:16
Postat av: Poetcarina

Mmmmm, karamellen! Syrlig och söt, och smaksatt med äkta essenser. Vet du, jag tror på det där om den hundrade apan - att om tillräckligt många lär sej någonting bra så blir det en slags allmängods som hela flocken kan. Om du och jag och alla som vill lyssna och lära, tar till oss klokhet, så kommer det till slut att förändra mänskligheten. Må det ske!

2010-03-23 @ 06:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0